human upgrades team lol

1. open page http://www.humanupgrades.com/
2. go to Human Upgrades
3. click on The Team
4. then go to Anesthesiologists
5. then click on the 4th picture and see the text under it

:lol:

10x to uzumaki 

7 Responses to “human upgrades team lol”

  1. Ying Says:

    Ооооооо!
    Стига бее, това дали е от създателите на сайта или хак?
    аАхахахаха :D DD

  2. Katz Says:

    Ей тва е обслужване!

  3. bleeth Says:

    пфффххафхахаххахахаха
    всичко друго очаквах, ама такава централна простотия не! хахахахха :ЛОЛ:

    thumbsup :D :lol:

  4. The Bulgarian Says:

    Qko! Qko! :)

  5. PaRadoX Says:

    разгледахте ли останалата част от сайта. На products има… хммм.. интересни работи :) … Много вероятно е да е fake. Но тогава въпроса е кой ще хвърли толкова труд (все пак flashчето е на доста добро ниво) за една ебавка ?!?

    Бтв, в тяхния “офис” в България се намира на “Boulevard of the death 78″ ?!?!

  6. kiddo Says:

    0.o
    това съвсем не го бях забелязал

    а луди хора, навити да се поизгърчат за подобна ебавка сигурно има не малко.. знае ли човек каква е идеята зад цялото нещо =]

  7. hindu Says:

    Жалко, наистина. Бях си харесал симпълтуут, брейнкуула и уеб фуутед. Дизайна на сайта е страхотен. За съжаление, телефона, който е на българския офис принципно е в Загреб и е невалиден. Тюх, да му се не види, толкова ли никой не прави ъпгрейди! Всичко давам за вграден в мен 100гб плеър.

Leave a Reply

human upgrades team lol

1. open page http://www.humanupgrades.com/
2. go to Human Upgrades
3. click on The Team
4. then go to Anesthesiologists
5. then click on the 4th picture and see the text under it

:lol:

10x to uzumaki 

7 Responses to “human upgrades team lol”

  1. Ying Says:

    Ооооооо!
    Стига бее, това дали е от създателите на сайта или хак?
    аАхахахаха :D DD

  2. Katz Says:

    Ей тва е обслужване!

  3. bleeth Says:

    пфффххафхахаххахахаха
    всичко друго очаквах, ама такава централна простотия не! хахахахха :ЛОЛ:

    thumbsup :D :lol:

  4. The Bulgarian Says:

    Qko! Qko! :)

  5. PaRadoX Says:

    разгледахте ли останалата част от сайта. На products има… хммм.. интересни работи :) … Много вероятно е да е fake. Но тогава въпроса е кой ще хвърли толкова труд (все пак flashчето е на доста добро ниво) за една ебавка ?!?

    Бтв, в тяхния “офис” в България се намира на “Boulevard of the death 78″ ?!?!

  6. kiddo Says:

    0.o
    това съвсем не го бях забелязал

    а луди хора, навити да се поизгърчат за подобна ебавка сигурно има не малко.. знае ли човек каква е идеята зад цялото нещо =]

  7. hindu Says:

    Жалко, наистина. Бях си харесал симпълтуут, брейнкуула и уеб фуутед. Дизайна на сайта е страхотен. За съжаление, телефона, който е на българския офис принципно е в Загреб и е невалиден. Тюх, да му се не види, толкова ли никой не прави ъпгрейди! Всичко давам за вграден в мен 100гб плеър.

Leave a Reply